Стаття в газеті “Аргумент-газета” “Розганяти хмари – елементарно”

Микола ВИШИНСЬКИЙ запросто може розігнати хмари чи зупинити вітер. Ще він звільняє людей від важких і безнадійних видів порчі. Зустрівшись із кореспондентом “АГ”, пан Микола сказав, що розповість про ті знання, які запалили вогонь на Землі й дозволили землянам прожити донині.

–         Пане Миколо, між релігіями світу є щось спільне?

–         Будь-яка релігія – це азбука виживання людей на цій землі. Люди поділяються на раси, які мають свої звичаї, свій тембр голосу. Кожна мова має свою вібрацію, і саме вібрація молитви потрапляє до Бога. У древні часи на слов’янських теренах на полях стояли дерев’яні боввани, що були резонаторами. Людина молилася – і резонатор розганяв хмари, захищав від граду, саранчі. Майже в кожному поселенні мешкала людина, яка могла зупинити навіть землетрус. Зараз я навчаюся в Ордені екзорцистів Київської Русі, який об’єднує не більше 10 магістрів. Я особисто зустрічаюся лише з моїм учителем Яремичем Володимиром Семеновичем. Це незвичайна людина, яка свого часу припинила існування “Білого братства”. Він народився у той самий день і годину, коли помер його дід, який належав до числа старців Ордену. Він займається наукою, а донедавна був радником прем’єр-міністра Анатолія Кінаха. Яремичу – єдиній людині з Ордену – надано право навчати. Я маю право вчити лише своїх дітей.

–         Відколи існує Орден?

–         Ордену екзорцистів Київської Русі  близько 15 тис. років. Усе найкраще з християнства, язичництва й інших релігій зібрано тут. Знання Ордену ретельно зберігаються і не розголошуються. Людина могла прикидатися все життя психічно хворою, глухонімою лише для того, аби зберегти ці знання. Деяким обрядам, які дійшли до нас, мільйон років. Охоронці знань мешкають у Карпатах. Де точно, я не маю права знати.

–         А від кого ці знання отримали люди?

–         Колись існувала планета, на якій жили розумні істоти. Коли планета зазнала краху, вони попросили душу планети Земля, щоб вона прийняла їх. Тоді на Землю потрапили 44 людиноподібні істоти у чорних скафандрах у формі дзвонів і принесли неземні знання.

–         Чи може кожна людина використовувати ці знання?

–         Самі по собі знання є мертвими. Щоб людина могла використовувати їх, вона повинна отримати посвячення – тоді змінюється коливальна частота її душі й фізичного тіла. Щоб знімати важкі види порчі, потрібно бути абсолютно захищеним від негативного впливу.

–         Коли ви відчули покликання?

–         12 років тому я потрапив у важку аварію. Відвернулися друзі, зникли всі гроші, коштовності. Життя практично поставило мене на коліна. На сеансах екстрасенсів я дізнався, що на мене наклали порчу. Вона була поштовхом, адже, як виявилося, в мене дуже сильне біополе. Після того став я учнем Алли Мельник, яка викладає у Київській академії нетрадиційної медицини. Алла Степанівна наполягла, щоб я поїхав учитися до Яремича. Це була школа волхвів.

–         Ви знаєте за що вас обрали?

–         Якщо чесно, то ні. Але Яремич сказав мені, що коли я народився, було визначено, хто продовжуватиме знання. Хочу сказати, що все, чого він мене навчив протягом шести років, я застосував на практиці. При посвяченні мені передали орденську гердану, яку плели старці Ордену, і кожна галузка на ній означає життя, прожите моїми попередниками. Десь близько тисячі років не було людини, якій можна було б передати ці знання, цю гердану. Також дали мені нове ім’я, яке ніхто не повинен знати, окрім жерців.

–         Як ви ставитеся до Церкви?

–         Церква навертає людину до віри. Я сам християнин, а Володимир Яремич є хресним батьком моєї доньки. Я почав ходити до церкви ще тоді, коли мені було лише 4.

–         Що таке Бог у вашому розумінні?

–         Дуже важко одним словом сказати. Я гадаю, що Бог – це те, що дає життя усім людям, усій навколишній природі. Він є у кожному створінні, й було б добре, якби ми ставилися до всього, створеного ним, із пошаною.

–         Якою мовою ви проводите свої обряди?

–         Використовую старослов’янську, українську, російську і мову жерців. Мова жерців – спеціальна мова, яка не розголошується. Заклинання всюди одні й ті ж самі.

–         Чи є недоброзичливці, які намагаються вас усунути?

–         До мене приходила зомбована людина з ножем, яка хотіла вбити мене. Будь-яка людина, яка приходить до мене, має ворога, який чинить їй лихе. Був один чоловік, який 7 тижнів не спав, а через 3 дні став нормальною людиною. Також за 3 дні моєї роботи в однієї жінки майже минули напади астми. Бог лікує, а моє завдання – звернути його увагу на людину.

–         До вас часто звертаються?

–         Щодня. Той, хто наносить порчу, змінює коливальну частоту людини, тому вона і хворіє. Моє завдання – відновити частоту. Але не біоенергетичними чи екстрасенсорними методами. Для цього потрібні зовсім інші знання. У людини, якій зняли порчу, минають 98% хвороб.

–         На Західній Україні багато наводять порчі?

–         Парадоксально, але на наших найнабожніших землях порчі роблять найбільше у Мостиському, Яворівському районах Львівщини, на Закарпатті. Взагалі на Львівщині існують цвинтарні види порчі, чого немає ніде. А все тому, що люди моляться за одне, а роблять зовсім інше.

–         Які поради ви могли би дати читачам “АГ”?

–         Люди повинні знати, що коли вони приходять до якогось травника, треба питати, де і коли він збирав цю траву. Бо є трави, які збираються раз на рік у певні години. Я чекаю рік, щоб зібрати якусь траву, але якщо в той день падає дощ, то з неї не буде жодного пуття. Траву не можна заварювати у бляшаній чи навіть емальованій посудині, лише у глиняній. А дітям до 7 років категорично заборонено зливати віск, тому що він потягне не тільки все погане, але й добре – талант. Потім люди травми отримують, не можуть мати дітей. Дітям до 7 років дозволяється лише м’який спосіб – скатування яйцем.

–         Ви мені подарували знак Тоера – певну молитву, зашифровану у вигляді графічних знаків і розміщену в трикутнику. Що це?

–         Коли я очищую хату, то ставлю цей знак над дверима – тоді на цю хату порчу практично неможливо навести. У багатьох людей у Львові сьогодні є знак Тоера. Сам знак із будь-якої людини може зняти порчу за 5 днів. Із ним людина залишається неушкодженою під час землетрусів, аварій, війни. Якщо поставити такий знак на авто, то воно стає практично броньованим.

Розмовляв Олег КОМАРЧУК